Jou ideale partner aantrekken met de Wet van de Aantrekkingskracht

Wil je een situatie loslaten en accepteren? Of ben je op zoek naar rust en meer (zelf)inzicht? Dan wil ik je van harte uitnodiging voor de 1 op 1 retraite op Tenerife

Heb jij weleens van de Law of Attraction (de wet van de aantrekkingskracht) gehoord? In dit artikel ga ik het hebben over hoe je de Law of Attraction kunt inzetten om jou ideale levenspartner aan te trekken.

De wet van de aantrekkingskracht in het kort:  Wat jij je kunt inbeelden in je geest, wordt jouw werkelijkheid. Wat jij je kunt voorstellen, zul je verwezenlijken.

Ongeveer 100 jaar geleden is men met kwantumfysica (een natuurkundige theorie) erachter gekomen dat alles bestaat uit energie.
Ook jou gedachten, woorden en acties zijn energie. Daarmee kun jij jou werkelijkheid beïnvloeden.
De kwantumfysica heeft aangetoond dat alles in de kosmos is opgebouwd uit microdeeltjes. Deze deeltjes zijn terug te vinden in alles, maar dan ook alles. Denk aan bomen, planten, mensen, dieren en ook materie zoals tafels, stoelen etc.
Jij bent dus ook opgebouwd uit deze microdeeltjes. Hierdoor heeft men kunnen concluderen dat alles met elkaar verbonden is door middel van deze microdeeltjes.

Zoals ik eerder zei bestaan jou gedachten dus uit trilling en energie. Alles wat je denkt gaat als het ware resoneren met de realiteit die jij wilt verwezenlijken. Jou  gefocuste aandacht heeft effect op wat zich manifesteert in jou leven.

De wet van de aantrekkingskracht volgt jouw woorden

Vraag jezelf eens af. Waar gaat mijn aandacht naar uit? Richt ik mij op het vinden van mijn ideale partner of doe ik het tegenovergestelde? Let daarbij maar eens op jou gesproken taal. Wat spreek je uit? Wat hoor jij jezelf zeggen?
Zodra jij je bewust wordt van jou woorden verteld dit jou heel veel over jou geestelijke gesteldheid. Richt jij je op het NIET in je leven, of richt jij je op wat je WEL wilt in je leven. Zeg jij: “Ik wil geen partner die onbetrouwbaar is” Of gebruik jij de woorden: “Ik zoek een betrouwbare levenspartner” Ga er maar eens op letten.

‘If you want to find the secrets of the universe, think in terms of energy, frequency and vibration’ – Nikola Tesla-

En hoe kun je nu praktisch gebruik maken van deze wet om jou ideale levenspartner naar je toe te trekken?  Het antwoord is: Meditatie!   

Als je nog niet bekend bent met meditatie geef ik je hierbij een korte omschrijving. Meditatie is in feite simpel. Je neemt een comfortabele houding aan (dit kan een zit- of lig houding zijn). Sluit je ogen. Volg je ademhaling, in- en uit, in- en uit. Je zult nu waarschijnlijk opmerken dat er veel gedachten langs komen. Merk dit op begroet elke gedachten vriendelijk. Vervolgens laat je de gedachten weer net zo makkelijk weer vertrekken als het gekomen is. Nu, wil ik je vragen om een groot filmscherm voor je te zien. Op dit filmscherm projecteer je jou ideale partner.  Zie hoe hij of zij eruit ziet? Voel hoe het samenzijn met hem of haar aanvoelt? Ervaar je emoties en gevoelens. Hoe beweegt hij of zij? Maak het beeld op het filmdoek scherper. Maak de kleuren intenser. Zie de bewegende beelden voor je. Laat je fantasie de vrije loop en geniet volop van dit proces. Deze meditatie kun je krachtiger inzetten als het een geleide meditatie is. Daarin volg je mijn stem en begeleid ik je in het proces. Deze meditatie gebruik ik regelmatig als hulpmiddel in coachingssessies.
‘Dingen die je alleen ziet als je er de tijd voor neemt’ is een prachtig boek over meditatie. Hierin verteld Haemin Sunim over het bom rust te vinden in een drukke wereld.

Door de meditatie ga jij als het ware jou gewenste toekomst nu al leven. Je voelt volledig wat je zou voelen als je de gewenste situatie heb bereikt. Hierdoor stem jij je af op de juiste trillingsfrequentie waardoor deze gewenste toekomst ook in de fysieke wereld dichterbij komt. Zodra jij je goed voelt, dan heb je de hoge vibratie te pakken. Daarom richten wij ons tijdens deze visualisatie meditatie vooral op de positieve gevoelens die je gaat ervaren.  

Een andere leuke en vooral krachtige tool waar je gebruik van kunt maken is het maken van een visionboard.

Beeld je krachtig en diepgaand je gewenste situatie in. Neem hier rustig de tijd voor. Gebruik hiervoor de kracht van de visualisatie meditatie. Zodra jij je hebt afgestemd op jou positieve trillingsfrequentie ga je aan de slag met het maken van je visionboard. Zorg dat je een stapel oude tijdschriften hebt met veel mooie en inspirerende afbeeldingen hierin. Je gaat op zoek naar alle afbeeldingen die resoneren met jou gevoelens, wensen en verlangens. Knip deze afbeeldingen uit. Neem een groot stuk dik en kwalitatief goed papier. Je gaat vervolgens de afbeeldingen positioneren op het vel papier. Voel je vrij in het proces van creëren, alles is mogelijk, er is geen goed of fout. Het allerbelangrijkste is dat jij geniet van het proces. Plaats jou visionboard op een plek waar je het iedere dag ziet. Dit is een krachtige reminder aan jou verlangens. Iedere keer als je kijkt naar de afbeeldingen op jou visionboard maak dan een momentje contact met het positieve gevoel wat je voelt zodra jij jou wensen hebt gerealiseerd in de werkelijkheid.

Onthoud en herinner jezelf eraan: Hoe vaker je het fijne gevoel kunt oproepen en kan vasthouden. Hoe beter de trillingsfrequentie zijn werk doet.
Als laatste geef je over aan de universele timing en geniet ondertussen volop van je leven.

Wens je ondersteuning in je leven? Neem vrijblijvend contact met mij op voor een kennismakingsgesprek. 

Sta je voor uitdagingen in de liefde? Wil je meer van jezelf houden maar weet je niet hoe? Online coaching helpt je hierbij. Het resultaat? Vertrouwen, geloof in jezelf, innerlijke rust, en vervullende relaties.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Chat openen
Vragen?
Hallo, hoe kan ik je van dienst zijn?