MEDITATIES

MEDITATIES VOOR LUCHT, LICHT EN RUIMTE

Mediteren is een belangrijk hulpmiddel om jezelf te helen. Mediteren helpt je om trauma’s te genezen. 
Maar het is ook behulpzaam om tot rust te komen aan het eind van de dag.

Zodra jij je dagelijks gaat bezighouden met mediteren zul je merken dat er meer kalmte, tevredenheid, welbevinden en rust in je leven zal gaan ontstaan.
We leven in een wereld die constant in beweging is. De dagelijkse verantwoordelijkheden en verplichtingen doen een beroep op ons. Om een gezond evenwicht te behouden is het noodzakelijk om tot rust te komen. Door meditatie kalmeert het zenuwstelsel en neemt de activiteit van het stresshormoon af.

KRACHTIGE HELENDE MEDITATIE OM GEDACHTEN TE STOPPPEN

Zit je vast in steeds terugkerende gedachten? In deze meditatie neem ik je mee zodat jij meer gaat aarden en landen in je lichaam. Waardoor automatisch je gedachten stiller worden.

MEDITATIE DE VEILIGE PLEK

Veiligheid voelen is niet altijd vanzelfsprekend. We leven in een gehaaste maatschappij, dit kan stress en angsten oproepen. Maar het kan ook zijn dat je een onveilige jeugd hebt gehad en dat het in het algemeen niet makkelijk voor je is om je veilig te voelen. In deze meditatie neem ik je mee naar een veilige plek binnen in jouw.
Je gaat je een veilige plek voorstellen waar je helemaal mag zijn wie je bent. Ik wil je uitnodigen om deze meditatie regelmatig te doen.
Je zult gaan merken dat je meer innerlijke rust, welzijn en veerkracht gaat ervaren. Ook zal het jou gaan helpen oude wonden te genezen.

 

Chat openen
Vragen?
Hallo, hoe kan ik je van dienst zijn?