WAAR HET VANDAAN KOMT, Vienna Pharaon

Dit boek is een absolute aanrader!

Vienna is relatie- en familietherapeut. 
In dit boek legt ze uit hoe je huidige gedrag verband houd met het familiesysteem waarin je bent opgegroeid.
De problemen waar je op dit moment mee worstelt vinden volgens Vienna zijn oorsprong in het systeem waarin je bent opgegroeid. 

De meeste schadelijke en frustrerende patronen waarin je verstikt zit komen voort uit wonden die je in je kindertijd hebt opgelopen. Door het lezen van dit boek ga je inzicht verwerven in je herkomst wond.
Als jij rond loopt met een dergelijke wond, dan zal dit boek het naar de oppervlakte brengen. Met als doel om het te kunnen helen.

Het gaat je duidelijk worden dat je herkomst wond de oorzaak is van langdurige destructieve patronen. Als je hiervan bewust bent ben je een heel eind op weg om de patronen waar je last van hebt te doorbreken.

In dit boek gaat Vienna dieper in op je familie van herkomst. Daar werd  volgens haar de basis gelegd tot hoe je je tot anderen, jezelf en de wereld om je heen verhoud. 
Dit boek leert je hoe je pijn en trauma kunt helen door inzicht en bewustwording van je herkomst wonden. 

Vervolgens worden de vijf herkomst wonden beschreven die het vaakst voorkomen. Je zult er waarschijnlijk meerdere van bij jezelf herkennen. 
Vienna geeft je inzicht in onder andere de waardigheidswond, de prioritering wond en de veiligheid wond. 

Door middel van een 4 stappen proces zal ze je door de heling van je eigen herkomstwond begeleiden.  

WAAR HET VANDAAN KOMT, Vienna Pharaon

TERUGKEER NAAR LIEFDE, Marianne Williamson

Marianne Williamson laat in ‘Terugkeer naar liefde’ zien dat alles zal veranderen wanneer je bereid bent vanuit liefde te leven, in plaats van je door angst te laten leiden.

Terugkeer naar liefde, leven met de principes van Een cursus in wonderen’ van Marianne Williamson is een wereldwijde klassieker waarvan miljoenen exemplaren zijn verkocht. Geïnspireerd door een Cursus in wonderen maakt Marianne Williamson duidelijk dat liefde de drijvende kracht is achter alles. Wat je ook overkomt op het gebied van relaties, gezondheid of carrière: liefde is het antwoord. ‘Terugkeer naar liefde’ laat zien dat wanneer je bereid bent vanuit liefde in plaats van angst te leven, alles zal veranderen. Je ontdekt dat jij de liefde bent. Liefde maakt onszelf en de wereld beter. ‘Onze grootste angst is niet dat we niet genoeg zijn. Onze grootste angst is dat we over grenzeloze macht beschikken. Het lezen van deze zinnen maakte ontzettend veel bij me los. Wat Marianne ons probeert te vertellen is dat angst ons tegenhoudt te schitteren, maar wanneer we liefde omarmen zullen we dichter bij ons ware zelf komen. Ik ben nog nooit zo geraakt door een boek.’ – Oprah Winfrey

DE TERUGKEER NAAR LIEFDE, Marianne Williamson

Chat openen
Vragen?
Hallo, hoe kan ik je van dienst zijn?